Neo 155 MHz - ID: A058507

ZodiacNeo 155 MHz

Mer info

Fri Frakt med standardleverans

Varorna finns i lager och skickas inom 1-3 vardagar. Fler leveransalternativ

Fria returer

Vi bjuder på returfrakten!

Mer om Neo 155 MHz från Zodiac

Neo 155 MHz är en jaktradio från Zodiac med flera funktioner som 5 watt effekt, 51 pilottoner och IP-klassad till IP54. Förutom det kan du även skanna kanaler och enkelt navigera dig i menyn. Neo 155 MHz levereras med ett 1800 litium batteri, antenn och bordsladdare.
Egenskaper för Neo 155 MHz:
Vikt: 248 g
Zodiac har funnits på den svenska marknaden sedan 1963 och står för svensk kvalitet och design. Zodiac blev snabbt ett välkänt och omtyckt varumärke när fler och fler upptäckte den höga kvaliteten och det användarvänliga utförandet av deras produkter. De har lyssnat på marknaden och sedan tagit fram produkter som är utvecklade efter det klimat och krav vi har här i Skandinavien. Zodiac är ursprungligen svenskt men är sedan 1999 ett dotterbolag till Zodiac Norge A/S. De utvecklar egna produkter samt distribuerar övriga kända radiomärken, allt efter kundens behov. De vänder sig mot bygg och entreprenad, bevakning/säkerhet, transportsektorn, blåljus samt landets jägare. De kan erbjuda yrkesradioanvändare en helhetslösning, hög säkerhet, kostnadseffektiv radio-nät med kundanpassade funktioner till ett fast månadspris och egna applikationer eller systemintegratörer för befintliga IT-system mm.

Mer från Zodiac

Visa alla Jaktradio

 • Leveransalternativ

  • Standardleverans - 0 kr 49 kr

   Lagerförda varor skickas från vårt lager inom 1-3 vardagar. Handla för mer än 495 kr kronor för att få gratis frakt!

  • Hemleverans - 0 kr 129 kr

   Få denna produkt levererad fram till dörren. Hemleverans tar normalt sett en dag längre för leverans (efter att det lämnat vårt lager) jämfört med Standardleverans.

Du surfar just nu i privat läge och kan då inte spara dina personliga favoriter. För att kunna använda denna funktion, avsluta privat läge och besök vår sida på nytt.. Stäng!